Fagdager i ernæring, 24.,25.og 26.oktober

Fagforbundet Trøndelag, Seksjon helse og sosial inviterer til fagdager med Erlend Eliassen.

Til deg som jobber

med ernæring

 

Sted: 24.oktober. Kurset avholdes på Børsa Bedehus, Skaun

         25.oktober. Kurset avholdes på Folkets hus, Sverresgt.4, Namsos.

         26.oktober. Kurset avholdes på Ole Vig vgs. auditoriet, Stjørdal

Tid alle dager: kl. 10:00 – 15:00 inkludert enkel lunsj.

 

Målgruppen er: kjøkken og kantine ansatte, ernæringskokker, ernæringsfysiolog, ernæringskontakter samt andre som jobber med mat i institusjoner.

 

Tema:

  • Virkemidler for å lykkes med ernæringsarbeid, den viktigste jobben!
  • Kokkens rolle og betydning, underernæring/feilernæring, samarbeid og kommunikasjon, etisk refleksjon, arbeidsmiljø, case, måltidets muligheter(film). Matsvinn. Fremtidens institusjonsmat og kjøkken

 

Foreleser:

Erlend Eliassen, avdelingsleder og kostøkonom Nygård bo og behandlingssenter. Styremedlem i ernæringsfaggruppa til Fagforbundet. Vært med å utarbeide kosthåndboken.

 

 

Økonomi/reisemåte/permisjon:

  • Utgifter til reise fordeles på deltagende fagforeninger (reisefordeling)
  • Det skal søkes permisjon med lønn. Evt. tapt arbeidsfortjeneste må dekkes av fagforeningen
  • Reisen skal foregå på billigst mulig måte. Kjøring skal avklares med den som er ansvarlig for arrangementet.
  • Gratis for medlemmer i Fagforbundet, enkel servering

 

Bindende påmelding innen 23. oktober 2017. 

Ta kontakt med din lokale fagforening for påmelding.

 

Med hilsen
FAGFORBUNDET TRØNDELAG

 

Tove Randi Olsen

Seksjonsleder Seksjon helse og sosial